NeoLoad Training

Waarom NeoLoad Training?

Wilt uw organisatie performance testen met NeoLoad? Dan ontstaat er binnen uw organisatie vaak direct een behoefte aan een NeoLoad Training. Naast de training in het gebruik van de tool kan er de behoefte ontstaan in de basics van performancetesten.

NeoLoad is softwarepakket wat gebruikt wordt voor het load- en stresstesten van web- en mobiele applicaties. NeoLoad kan web, database en applicaties servers monitoren om gedurende de load– en stress testen te kijken hoe deze servers performen. De scripts in NeoLoad worden middels een GUI ontwikkeld die het mogelijk maakt om loops, condities en andere programmeer structuren op te zetten.

Wat wordt er behandeld tijdens de NeoLoad Training?

Tijdens de NeoLoad training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

 • Een introductie van NeoLoad;
 • Het configureren van NeoLoad;
 • Hoe scripts te maken via de GUI;
 • Wat is correlatie;
 • Wachttijden;
 • Het uitvoeren van de performance testen via
  NeoLoad;
 • Analyse van de resultaten van de testen die door
  NeoLoad zijn uitgevoerd.

Na het volgen van deze training heeft u de basiskennis die nodig is om NeoLoad te configureren, scripts te creëren, performance tests uit te voeren en de resultaten ervan te analyseren. Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Kennis van en ervaring met testen is gewenst maar geen must. Dit geldt ook voor programeer- en scriptervaring.

NeoLoad Training volgen?

Wilt u of willen andere mensen binnen uw een organisatie een NeoLoad training volgen? Dan is de Praegus Academy de perfecte oplossing voor u. Naast deze NeoLoad Training, biedt de Praegus Academy ook diverse aanvullende trainingen aan voor performance testing. Hierbij kunt u denken aan Performance Basics, Performance Monitoring en Performance Analyse. Alle trainingen van de Praegus Academy worden gegeven door een trainer die naast zijn didactische vaardigheden over uitgebreide praktijkervaring beschikt. Dit stelt hem in staat praktische situaties vertalen naar de theorie die in de training behandeld wordt. Bent u geïnteresseerd in een NeoLoad training? Neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.