Opleiding Tester

Tester Software

Wilt u – of mensen binnen uw organisatie – zich als professional specialiseren met een opleiding Tester? Dan zijn er veel mogelijkheden qua Opleiding tot Software Tester. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke Tester opleidingen u nodig heeft om u te specialiseren in de gewenste richting. Verder worden er voor diverse test opleidingen eisen gesteld aan vooropleiding en werkervaring. Het opleidingstraject verschilt met wat daadwerkelijk gevolgd moet worden van de gewenste specialisatie. Voor iedere specialisatie is het volgen van algemene testcertificeringsopleidingen een goed startpunt. Na deze opleidingen kunnen dan de gewenste trainingen voor de specialisatie gevolgd worden.

Opleiding Software Tester

De Praegus Academy biedt een Opleiding voor software testers in de vorm van de volgende leergangen:

  • Opleiding Performance Testen
  • Opleiding Test Automatisering
  • Opleiding Agile en DevOps

Gecertificeerde Tester opleiding

Naast deze leergangen voor een Tester opleiding heeft de Praegus Academy testcertificeringsopleidingen zoals TMap en ISTQB in zijn curriculum. Daarnaast heeft de Praegus Academy specials in zijn portfolio zoals Privacy Awareness, Security: OWASP top 10 in de praktijk en Debuggen voor testers. Verder biedt de Praegus Academy kickstarts aan. Dit zijn korte sessies waarbinnen u op een interactieve manier op weg wordt geholpen. Ook verzorgt de Praegus Academy maatwerk trainingen met betrekking tot testen en test awareness.

Geïnteresseerd in een Opleiding tot Software Tester?

Bent u of zijn mensen binnen uw organisatie geïnteresseerd in of op zoek naar meer informatie over een Tester Opleiding? Dan kunt uw vrijblijvend contact opnemen met de experts van de Praegus Academy. Zij kunnen het juiste advies geven met betrekking tot welke trainingen en/of leergangen u kunt volgen voor een opleiding tot tester. Mochten de standaard trainingen niet aansluiten bij uw behoeften dan kunnen de experts van de Praegus Academy u helpen met een maatwerktraining. Bent u geïnteresseerd in een Opleiding tot software tester, neem dan contact op met de experts van de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.