Organisatie

Als je als organisatie worstelt met softwareontwikkeling dan zijn er vele antwoorden. Wij geloven niet in het roepen vanaf de zijlijn en wij hebben geen silver-bullets. Softwareontwikkeling is complex. Alleen al vanwege de complexe bedrijfsprocessen en de dynamische technologieën. Neem daarbij de cocktail van complexe organisaties en politieke gevoeligheden en zie daar: alle ingrediënten om in het moeras vast te raken, zijn aanwezig. 

Praegus Fit helpt u uit dat moeras! Door samen met u te verdiepen in wat er speelt. Een integrale blik op bedrijfsprocessen, softwareontwikkeling, teamdynamiek en aansturing. Dit alles gericht om zo goed mogelijk klantwaarde te genereren met IT-oplossingen, binnen moderne kaders als snel en wendbaar. 

Wij doen dit o.a. door assessments, interviews, workshops, adviestrajecten en coaching. Omdat wij niet geloven in one-size-fits-all oplossingen, maar omdat wij vanuit onze ervaring met uw organisatie de juiste ‘Fit’ kunnen creëren. 

Neem hier contact op met Praegus Fit

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.