Organisatie

WIJ ZIJN DÉ TEST(TOOL)EXPERTS!

Heeft u behoefte aan pro-actieve kennisdelers, hulp bij veranderende processen binnen uw IT die invloed hebben op de kwaliteit of bij juiste inzet van testautomatisering, (kosten)efficiënte oplossingen bij inzet van testtools of performance issues van uw systemen? Zoek niet verder, want ons team staat klaar voor u.

over ons

Wij zijn gespecialiseerd in testen en ‘quality assurance’, met een sterke focus op ‘technisch testen’ zoals testautomatisering en performance testen. Praegus staat niet alleen voor kwaliteit, maar ís kwaliteit. Deze kwaliteit zit gewaarborgd in onze mensen. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze kracht. En daar zijn we zuinig op!

de praegustatoren

De naam Praegus komt van het woord ‘Praegustator’, oftwel ‘Tester / Voorproever’ in het Latijn. Een ‘Praegustator’ was in de oudheid een persoon die vooraf de maaltijden proeft van personen die menen dat er (veiligheids)risico’s kleven aan het nuttigen van de maaltijd. Ook vandaag de dag bestaat de functie van voorproever nog, maar kunnen we ook binnen de IT niet meer zonder Praegustatoren. Vertrouwt u het testen toe aan een Praegustator, dan bent u verzekerd van een slimme, effieciënte en optimale kwaliteitscontrole van uw bedrijfsprocessen.

in beeld

De consultants van Praegus zijn actief op verschillende evenementen en conferenties om kennis en passie te delen over ons vakgebied. Praegus is als partner of sponsor op veel conferenties met een informatiestand aanwezig. Daarnaast delen de consultants van Praegus regelmatig hun kennis en expertise op het podium, zowel nationaal als internationaal, en publiceren zij in diverse vakbladen en tijdschriften.

partners

Wij onderhouden intensieve relaties met diverse bedrijven om onze opdrachtgevers maximaal van dienst te kunnen zijn. Tevens neemt Praegus actief deel aan de Open Source community van een aantal veelgebruikte (test)tools.

opdrachtgevers

Praegus werkt voor de top 500 van Nederlandse bedrijven en is werkzaam in de diverse branches, een greep uit onze opdrachtgevers.

referenties

Natuurlijk wil je weten wat onze opdrachtgevers van onze dienstverlening vinden. En wij zijn er oprecht trots op!

folderrek

Download hier alle informatie in PDF formaat.