Performance Analyse

Hoe analyseer ik de uitgevoerd performance testen? Welke meetpunten en grafieken kan ik gebruiken? Zijn er relaties te leggen tussen de verschillende resultaten?  

Dit zijn enkele van de vragen die tijdens deze module besproken en beantwoord worden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan andere voor performance monitoring belangrijke zaken zoals ketenmonitoring en resultaat analyse. 

Doelgroep: Testers, Architecten, Engineers, beheerders of kwaliteitscontroleurs welke de resultaten van de performance testen moeten analyseren en hier een gedegen en onderbouwd advies over moeten geven. 

Voorkennis: Basiskennis van Performance testen nodig, dit is een verdieping en tijdens deze module wordt er uitgegaan dat bepaalde basiskennis met betrekking tot performance testen aanwezig is.  

Programma: 

  • Waar op te letten tijdens het uitvoeren van performance testen; 
  • Welke meetpunten en grafieken te gebruiken; 
  • Resultaten en relaties; 
  • Oorzaak en gevolg; 
  • Analyse en advies. 

Resultaat: Deze module geeft de cursist het begrip voor wat er nodig is voor het opzetten en uitvoeren van performance analyse. 

Cursus/materiaal:  De deelnemer dient te beschikken over een laptop met local admin rechten (Windows of Mac OSX). 

Duur: 8 uur 

Prijs:  € 595,- (excl. BTW, incl. lesmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.