Performance Monitoring Training

De performance Monitoring Training geeft antwoord op de volgende vraag. ‘Hoe monitor ik wat de performance in productie is en/of de performance die ik gemeten heb tijdens de performance testen echt gehaald wordt in productie?’ Testers, architecten, engineers, beheerders of kwaliteitscontroleurs die de performance in productie willen gaan monitoren zijn geknipt voor deze training. De performance die in productie gemeten wordt kan dan als basis/referentie dienen om de resultaten van de uitgevoerde performance testen mee te vergelijken. Aan het eind van deze training begrijpt de cursist wat er nodig is voor het opzetten en uitvoeren van performance monitoring.

Inhoud van de Performance Monitoring Training

De Performance Monitoring Training heeft de volgende inhoud:

  • Hoe continue monitoring in productie op  te zetten en uit te voeren;
  • Hoe monitoring van de testomgeving op te zetten en uit te voeren;
  • Uitleg over Ketenmonitoring;
  • Hoe ketenmonitoring op te zetten en uit te voeren;
  • Hoe de resultaten te analyseren.

Voor deze training is een basiskennis van performance testen nodig. Dit omdat deze training een verdieping is en ervan gegaan wordt uitgegaan dat bepaalde basiskennis met betrekking tot performance testen aanwezig is. Mocht u deze ervaring niet hebben dan heeft de Praegus Academy trainingen in zijn portfolio om u deze kennis op te laten doen.

Performance Monitoring Training volgen?

Wilt u een Performance Monitoring Training volgen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy. Zij kunnen u vrijblijvend informeren of de Performance Monitoring Training voldoet aan uw wensen en behoeften. Naast deze training heeft de Praegus Academy andere performance trainingen in zijn portfolio. Dit zijn trainingen zoals performance basics, Introductie JMeter, Gekalibreerd Performance Testen, Performance Analyse en Shift Left. Wilt u weten welke training aansluit bij uw behoeften? Neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.