Performance Testing Training

Als u een Performance Testing Training wilt volgen zijn er vele opties. U kunt tooltrainingen volgen, maar kunt ook een keuze maken uit de
trainingen in de principes van performance testing. Het aanbod van de trainingen is groot waardoor het lastig kan zijn om te bepalen welke trainingen u nodig heeft om te kunnen voldoen aan uw behoeften. De Praegus Academy heeft een complete leergang special voor performance testing. In deze leergang vindt u alle trainingen welke u of de mensen binnen uw organisatie nodig hebben om
zich te specialiseren in performance testing.

De Performance Testing Training Leergang

De Performance Testing Training leergang die de Praegus Academy aanbiedt bestaat uit de volgende trainingen:

  • Performance Basics. Behandeld theorie van Performance Testen
  • Introductie JMeter. Geeft een introductie in het gebruik en configureren van JMeter voor performance testen.
  • Gekalibreerd Performance Testen (JMeter). Verdieping van het gebruik van JMeter om zo doende te zorgen dat de performance testen een realistisch beeld geven.
  • Performance Monitoring. Hoe monitort u productie en vergelijkt u dit met de gemeten performance gemeten tijdens de performance testen.
  • Performance Analyse. Hoe analyseert u de uitgevoerde performance testen.
  • Shift Left (CI). Verdieping waarin dieper wordt ingegaan op de (technische) aspecten van performance testen.

Geïnteresseerd de Performance Testing Training Leergang?

Bent u of zijn de mensen in uw organisatie geïnteresseerd in de Performance Testing Training Leergang of één of meerdere trainingen uit deze leergang? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij kunnen u op basis van uw wensen en behoeften adviseren welke trainingen op u aansluiten. Daarnaast biedt de Praegus Academy de mogelijkheid om maatwerktraining te leveren, welke naadloos op uw behoeften aansluit. Dit zodat u de Performance Testing Training krijgt die u of uw organisatie nodig heeft.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.