Protractor Training

De Protractor training helpt u of mensen binnen uw organisatie Protractor te gaan gebruiken om geautomatiseerde testen te creëren voor Angular of JavaScript gebaseerde websites en/of applicaties. Protractor is een tool die gebruikt maakt van JavaScript en Behaviour Driven Development (BDD) om de geautomatiseerde testen te creëren. JavaScript is een dynamische programmeertaal alleen testers gebruiken JavaScript anders dan programmeurs. Testers zullen voornamelijk werken met een IDE en zich bezighouden met het schrijven van JavaScript ten behoeve van testautomatisering. Door Behaviour Driven Development te gebruiken om de automatische testen te definiëren zijn de geautomatiseerde testen door de business te lezen en te begrijpen.

Inhoud Protractor Training

Om aan de behoefte van een Protractor Training te voldoen heeft de Praegus Academy de training JavaScript voor Testers, met Protractor & Cucumber in zijn portfolio. De doelgroep van deze training zijn Testers die basiskennis willen verkrijgen voor het schrijven van ‘testautomatisering’ code in JavaScript (in Protractor) en kennis van BDD willen opdoen. Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen behandeld.

  • Wat is JavaScript?
  • Het gebruik van “variables”, “functions” en parameters;
  • Het gebruik van page objects;
  • Het testen van websites met Protractor;
  • Complexe testcases;
  • Reporting;
  • Cucumber in combinatie met Protractor;
  • Van user story tot geautomatiseerde test in Behaviour Driven Development (BDD).

Protractor Training volgen?

Wilt u of willen mensen binnen uw organisatie de Protractor training volgen? Dan kan dit via de Praegus Academy. Mocht de training niet geheel aansluiten bij uw wensen en behoeften, neem dan gerust contact op met de Praegus Academy. Naast deze training en onze trainingen in ons portfolio bieden we de mogelijkheid tot een maatwerk training. Alle trainingen van de Praegus Academy worden gegeven door een ervaren docent met een ruime praktijkervaring. Dit stelt de docent in staat om de vertaling maken tussen de theorie en de praktijk en omgekeerd. Mocht u geïnteresseerd zijn in de Protractor Training of de andere trainingsmogelijkheden die de Praegus Academy biedt, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.