Software testers

Welkom bij Praegus, waar we gespecialiseerd zijn in het opleiden en inzetten van software testers. Of je nu op zoek bent naar een opleiding om je vaardigheden als software tester te verbeteren, op zoek bent naar een baan als software tester of op zoek bent naar software testers voor jouw organisatie: wij zijn hier om je te helpen.

Software testers voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar professionele en ervaren software testers om de kwaliteit van jouw software te waarborgen? Bij Praegus bieden wij diensten op maat voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare testoplossingen.

Onze software testers hebben kennis van zowel web als native applicaties en werken met een focus op testautomatisering. Hierdoor kunnen wij jouw bedrijf helpen bij het vinden van bugs en fouten in de applicatie voordat de eindgebruiker er last van heeft. Onze testers werken zorgvuldig aan jouw projecten, met oog voor detail en met behulp van geavanceerde tools en technieken.

Bij Praegus begrijpen we hoe belangrijk het is om te werken volgens jouw behoeften. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de doelstellingen en vereisten van elk project te begrijpen. Op basis hiervan ontwikkelen we een teststrategie die is afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. We bieden end-to-end testoplossingen, van testplanning en -ontwerp tot testuitvoering en -rapportage.

Onze testers hebben uitgebreide ervaring met verschillende testmethoden en -technieken, waaronder geautomatiseerde testen, functionele testen, performance testen, security testen en acceptatietesten. We zorgen ervoor dat jouw software voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit, prestaties en veiligheid.

Praegus is er trots op om samen te werken met bedrijven van verschillende groottes en branches. Of je nu werkt aan een klein of groot project, wij bieden de juiste testoplossingen om jouw software naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze professionele testdiensten. 

Lees meer over Performance testen

Vacatures voor software testers

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als software tester? Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons niet alleen voor. Bekijk onze openstaande vacatures of neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens:

Stuur jouw CV en motivatie naar werkenbij@praegus.nl.

Heb je vragen of wil je ons eerst wat beter leren kennen?

Neem dan contact op met onze collega, Nicolaï Roos / +31(0)851305977.

De Praegus Academy: voor software testers die voorop lopen

Als software tester word je geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tools die van invloed zijn op het testproces. Het is daarom belangrijk om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De Software Tester Academy van Praegus biedt software testers de mogelijkheid om hun skills te verbeteren en up-to-date te blijven.

Voordelen van de Praegus Academy voor software testers

De Software Tester Academy van Praegus biedt een breed scala aan trainingen en workshops om testers te helpen hun kennis en vaardigheden te verbeteren. De trainingen worden gegeven door ervaren professionals die zelf actief zijn in het vakgebied, waardoor de trainingen niet alleen theoretisch zijn, maar ook praktisch en relevant voor de dagelijkse praktijk van de software tester. Daarnaast biedt de Academy de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere testers.

Trainingen op maat voor software testers

De Software Tester Academy van Praegus biedt ook maatwerktrainingen aan voor organisaties die specifieke wensen hebben op het gebied van software testing. Zo kunnen organisaties hun testers op maat gemaakte trainingen bieden die aansluiten bij de behoeften van de organisatie en het specifieke project.

Verschillende trainingen

Of je nu geïnteresseerd bent in testautomatisering, performance testing, security testing of advies over de allerlaatste trends, er is voor elk wat wils bij de Praegus Academy. Hieronder een overzicht van de verschillende trainingen die worden aangeboden:

  • Testautomatisering: leer hoe je testen kunt automatiseren en hoe je testscripts kunt schrijven die de testinspanning verminderen en de kwaliteit van de software verhogen.
  • Performance Testing: leer hoe je de prestaties van een applicatie kunt testen en hoe je problemen kunt opsporen en oplossen om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Security Testing: leer hoe je de veiligheid van een applicatie kunt testen en hoe je potentiële beveiligingsproblemen kunt identificeren en oplossen.
    Trends & Innovaties: blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties in het vakgebied en leer hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.