Software testers

De Software Testers van Praegus hebben kennis over testen met een focus op testautomatisering. We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: Andermans zaken. Dus daar werken onze consultants zorgvuldig aan.

Wat is een software tester?

Testers testen verschillende soorten software producten op functionele en technische aspecten van zowel web als native applicaties. Door op verschillende manieren tests uit te voeren zorgt een tester ervoor dat bugs (fouten in een applicatie) gevonden worden voordat de eindgebruiker er last van heeft.

Software tester

Hierbij is het van belang dat een software tester een duidelijk beeld heeft van de wensen die een eindgebruiker heeft voor een bepaalde applicatie of website. Testen worden tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd.

Software tester Academy 

De professie van een tester vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Het is een vakgebied dat enorm in beweging is. Als software tester word je continu geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tool. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends biedt Praegus dé Academy voor Testers.