Software Testers

 

Onze software testers doen er alles aan om jouw organisatie te verzekeren van de beste én veiligste systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.

Praegus kijkt vooruit en kiezen alleen de beste trends en de nieuwste ontwikkelingen waarmee we je sneller én beter kunnen laten ontwikkelen.

Met onze focus op technisch testen zijn wij de expert op het gebied van geautomatiseerde en non-functional testen. Van test tools en testoplossingen tot aan testopleidingen. En van uitvoer tot aan borging van de kennis bij onze klanten.

We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Daar gaan we zorgvuldig mee om en leveren alleen de beste testoplossingen. Met topautomatisering, actuele kennisopbouw en een ijzersterke organisaties als resultaat.

Samen zijn we sterker. Samen zijn we sneller. Welkom bij Praegus. 

Wat is een software tester?

Testers testen verschillende soorten software producten op functionele en technische aspecten van zowel web als native applicaties. Door op verschillende manieren tests uit te voeren zorgt een tester ervoor dat bugs (fouten in een applicatie) gevonden kunnen worden voordat de eindgebruiker er last van heeft.

Wat doet een software tester?

Hierbij is het belangrijk dat een software tester een duidelijk beeld heeft van de wensen die een eindgebruiker heeft voor een bepaalde applicatie of website. Testen worden tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd. 

Onze ervaring met testautomatisering

Praegus heeft de eigen expertise geborgd in een unieke aanpak voor het complete testautomatiseringproces: Praegus Test Automation Process (PTAP). Dit model begeleidt jouw organisatie bij het verkennen van de mogelijkheden voor testautomatisering, het berekenen van de ROI, de keuze van de meest geschikte testtools voor uw specifieke omgeving en de implementatie daarvan. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit continu en werken we efficiënter om zo min mogelijk kosten te maken. 

Software tester Academy

De professie van een tester vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Het is een vakgebied dat enorm in beweging is. Als software tester word je continu geconfronteerd met nieuwe methoden voor het uitvoeren tests, trends en tool. Om meer te weten te komen over het testen van software in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends biedt Praegus dé Academy voor Testers.

Ben jij de volgende Praegustator?

Welkom bij Praegus, hét testconsultancyhuis. Wij zijn de Praegustatoren. Maar wat doe je als Praegustator? Jij bepaalt zelf wat er op jouw visitekaartje staat. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt welke auto, bus, tram, trein, fiets je rijdt en welke laptop je kiest. Bekijk hier onze openstaande vacatures.