Software testers

De Software Testers van Praegus hebben kennis over testen met een focus op testautomatisering. We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: Andermans zaken. Dus daar werken onze consultants zorgvuldig aan.

Wat is een software tester?

Testers testen verschillende soorten software producten op functionele en technische aspecten van zowel web als native applicaties. Door op verschillende manieren tests uit te voeren zorgt een tester ervoor dat bugs (fouten in een applicatie) gevonden kunnen worden voordat de eindgebruiker er last van heeft.

Wat doet een software tester?

Hierbij is het belangrijk dat een software tester een duidelijk beeld heeft van de wensen die een eindgebruiker heeft voor een bepaalde applicatie of website. Testen worden tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd.

Onze ervaring met testautomatisering

Praegus heeft de eigen expertise geborgd in een unieke aanpak voor het complete testautomatiseringproces: Praegus Test Automation Process (PTAP). Dit model begeleidt uw organisatie bij het verkennen van de mogelijkheden voor testautomatisering, het berekenen van de ROI, de keuze van de meest geschikte testtools voor uw specifieke omgeving en de implementatie daarvan. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit continu en werken we efficiënter om zo min mogelijk kosten te maken.

Software tester Academy

De professie van een tester vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Het is een vakgebied dat enorm in beweging is. Als software tester word je continu geconfronteerd met nieuwe methoden voor het uitvoeren tests, trends en tool. Om meer te weten te komen over het testen van software in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends biedt Praegus dé Academy voor Testers.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.