Solutions

augmented testing

U heeft een geolied CI/CD proces voor uw software ontwikkeling, denkt u. Hoe kan het dan dat die beoogde versnelling van releases toch nog hapert?

Open source toolchain

U wilt het liefst gebruik maken van een gebruiksvriendelijke testtool met overzichtelijke dashboards, die inzetbaar is in verschillende omgevingen en waarvoor u uw testers niet hoeft om te scholen tot programmeur. Maar u wenst niet vast te zitten aan een kostbaar licentiemodel. Klopt? Lees dan verder.

Performance Testen

Kan dat even ‘ge-performance-test’ worden?

Een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. Performance testen blijkt vaak een klusje ‘achteraf’ en op het laatste moment. Herkenbaar?

TESTABONNEMENT

Niet iedere organisatie beschikt over een ervaren testpopulatie die testautomatisering snel op kan pakken. Uit ervaring weten wij dat dit vaak een van de redenen is waardoor uiteindelijk testtools na enige pogingen toch op de plank belanden. Om die reden hebben wij naast begeleiding op consultancybasis een samenwerkingsvorm ontwikkeld, specifiek gericht op het (tijdelijk) overnemen van regressietesten en waarbij parallel de interne testpopulatie wordt opgeleid. Zo kan je versneld in business verbeteren terwijl je collega’s de tijd krijgen om hun kennis te vergroten.

Robotic process automation

Met de toenemende complexiteit van software, de databases erachter en eventuele API’s, is het steeds duurder om nieuwe functionaliteit te bouwen. Om dan toch (eventueel tijdelijke) repetitieve handelingen te automatiseren, kan er ook gekozen worden voor RPA. RPA is vaak goedkoper, sneller en gemakkelijker op te zetten dan een nieuwe feature voor een applicatie te ontwikkelen. Zeker als dit maar een tijdelijke vorm heeft.

Blijf op de hoogte!


Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Nu aanmelden Nee, bedankt