Test consultancy

WIJ ZIJN DÉ TEST(TOOL)EXPERTS!

Op zoek naar een ervaren testconsultant? Onze testexpertise betekent voor u als opdrachtgever een waarborg voor continuïteit en inzage in toekomstige risico’s, oftewel ‘ontzorging’ van uw business. Praegus beschikt over ervaren test consultants, waarbij een groot deel van onze populatie -naast functioneel testen- vooral kennis bezit van het domein ‘technisch testen’, zoals testautomatisering en performance testen. Door het continue opleiden van onze mensen heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van een uniek team met up-to-date (testtool)kennis in het veelomvattende en vooruitstrevende testdomein. Daarnaast zorgen onze testexperts uiteraard ook voor kennisoverdracht en –borging, mede door het geven van trainingen en workshops. Wij werken met de visie dat uw eigen organisatie na onze inzet en begeleiding zelfstandig verder kan. Wij helpen u verder. Heeft u behoefte aan pro-actieve kennisdelers, (kosten)efficiënte oplossingen bij inzet van testtooling of ondersteuning bij performance issues van uw systemen? Schakel dan onze testconsultants in!

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.