Test engineer

De test engineers van Praegus beschikken over kennis met een focus op testautomatisering. Praegus weet als geen ander waar ze mee bezig zijn, namelijk: andermans zaken. Daar werken de consultants van Praegus met veel zorgvuldigheid aan.

Wat is een test engineer?

Een test engineer test verschillende soorten software producten op functionele en technische aspecten van zowel web als native applicaties. Door op verschillende manieren tests uit te voeren, zorgt een tester ervoor dat bugs (fouten in een applicatie) gevonden worden voordat de eindgebruiker er last van heeft.

Test engineer

Hierbij is het van belang dat een test engineer een duidelijk beeld heeft van de wensen die een eindgebruiker heeft voor een bepaalde applicatie of website. Testen worden tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd.

Test engineer Academy

De professie van een test engineer vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Het is een vakgebied dat enorm in beweging is. Als test engineer word je continu geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tool. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends biedt Praegus dé Academy voor Testers. Met behulp van e-Learnings, certificeringsopleidingen, en maatwerktrainingen kunnen wij jou verder helpen. Neem contact op met de Praegus Academy voor een vrijblijvend advies.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.