Test Engineer

 

De test engineers van Praegus beschikken over kennis met een focus op testautomation. Praegus weet als geen ander waar ze mee bezig zijn, namelijk: andermans zaken. Daar werken de consultants van Praegus met veel zorgvuldigheid aan.

 

Wat is een test engineer?

Een test engineer test verschillende soorten software producten op functionele en technische aspecten van zowel web als native applicaties. Door op verschillende manieren tests uit te voeren, zorgt een tester ervoor dat bugs (fouten in een applicatie) gevonden worden voordat de eindgebruiker er last van heeft.

 

Test engineer

Hierbij is het van belang dat een test engineer een duidelijk beeld heeft van de wensen die een eindgebruiker heeft voor een bepaalde applicatie of website. Testen worden tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd.

 

Test engineer Academy

De professie van een tester vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Het is een vakgebied dat enorm in beweging is. Als test engineer word je continu geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tool. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends biedt Praegus dé Academy voor Testers.