Testopleidingen

Om jezelf te specialiseren als testprofessional worden er veel testopleidingen aangeboden. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke opleidingen je nodig hebt om de testprofessional te worden die je wilt worden. Daarnaast worden er voor diverse testopleidingen ook eisen gesteld met betrekking tot vooropleiding en werkervaring. Ook verschilt het opleidingstraject per gewenste specialisatie. Daarom heeft de Praegus Academy een uitgebreid portfolio met e-Learnings, maatwerktrainingen en certificeringsopleidingen welke gebaseerd zijn op onze uitgebreide praktijkervaring binnen het vakgebied van software testen. Binnen deze certificeringsopleidingen vallen onder andere de algemene opleidingen die als een goed startpunt voor iedere specialisatie als testprofessional gelden. Met dit portfolio en met de trainingsaanpak leidt de Praegus Academy jou tot vakman!

De verschillende Testopleidingen van de Praegus Academy

De Praegus Academy biedt de testopleidingen aan de in de vorm van leergangen. De volgende leergangen worden aangeboden door de Praegus Academy:

  • Performance Testen;
  • Test Automatisering;
  • Agile en DevOps.

Behalve deze leergangen biedt de Praegus Academy certificeringsopleidingen aan zoals TMAP®, ISTQB® en A4Q. Daarnaast biedt de Praegus Academy ook specialistische trainingenaan zoals Privacy Awareness, Security: OWASP top 10 in de praktijk en Debuggen voor testers. Tevens kun je bij de Praegus Academy terecht voor e-Learnings. Dit zijn korte interactieve en online trainingen waar je wordt geholpen voor één specifiek onderwerp. Mocht er specifieke wensen of behoeften zijn met betrekking tot een training, dan biedt de Praegus Academy maatwerktrainingen aan.

In alle trainingsvormen biedt de Praegus Academy ook buiten/na de training ondersteuning in de vorm van een Slack kanaal. Hier kan een deelnemer ten alle tijde zijn hulpvraag stellen.

Geïnteresseerd in een of meerdere testopleidingen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in of op zoek zijn naar meer informatie over één of meerdere testopleidingen die de Praegus Academy aanbiedt, neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij zullen je een goed advies geven met betrekking tot welke trainingen en/of leergangen het beste aansluiten bij jouw behoeften en verwachtingen. Mochten de bestaande opleidingen niet geheel op jouw verwachtingen aansluiten, dan kunnen de experts van de Praegus Academy je een maatwerktraining aanbieden. 

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.