Testopleidingen

 

Om u te specialiseren als testprofessional worden er veel testopleidingen aangeboden. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke opleidingen je nodig hebt om de testprofessional te worden die u wilt worden. Daarnaast worden er voor diverse testopleidingen ook eisen gesteld met betrekking tot vooropleiding en werkervaring. Ook verschilt het opleidingstraject per gewenste specialisatie. Daarom heeft de Praegus Academy een uitgebreid portfolio met testopleidingen welke mede gebaseerd zijn op onze uitgebreide praktijkervaring binnen het vakgebied van software testen. Naast deze opleidingen biedt de Praegus Academy alle algemene testcertificeringsopleidingen aan. Deze opleidingen zijn een goed startpunt voor iedere specialisatie als testprofessional.

 

De verschillende Testopleidingen van de Praegus Academy

De Praegus Academy biedt de testopleidingen aan de in de vorm van leergangen. De volgende leergangen worden aangeboden door de Praegus Academy:

  • Performance Testen;
  • Test Automatisering;
  • Agile en DevOps.

Behalve deze leergangen biedt de Praegus Academy testcertificeringsopleidingen aan zoals TMap en ISTQB. Daarnaast biedt de Praegus Academy ook specialistische opleidingen aan zoals Privacy Awareness, Security: OWASP top 10 in de praktijk en Debuggen voor testers. Tevens kunt u
bij de Praegus Academy terecht voor kickstarts. Kickstarts zijn korte sessies waarbinnen je op een interactieve manier op weg wordt geholpen voor een specifiek onderwerp. Mocht er specifieke wensen of behoeften zijn met betrekking tot een training, dan biedt de Praegus Academy maatwerktrainingen aan.

 

Geïnteresseerd in een of meerdere testopleidingen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in of op zoek zijn naar meer informatie over één of meerdere testopleidingen die de Praegus Academy aanbiedt,
neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij zullen u het een goed advies geven met betrekking tot welke trainingen en/of leergangen het beste aansluiten bij uw behoeften en verwachtingen. Mochten deze de bestaande opleidingen niet geheel op uw verwachtingen aansluiten, dan kunnen de experts van de Praegus Academy u een maatwerktraining aanbieden. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere testopleidingen neem dan direct dan contact op met de Praegus Academy.