TMap Cursus

 

Bent u of zijn mensen binnen uw organisatie geïnteresseerd in een TMap cursus? Dan bent u bij de Praegus Academy aan het juiste adres. De
TMap cursussen leren u testen volgens de TMap® Suite. De TMap® Suite is binnen de Benelux het framework wat gebruikt wordt om effectief, efficiënt en gestructureerd te kunnen testen. De TMap® Suite is de volgende versie van de TMap testmethodiek en bevat:

 • TMap® Human Driven (HD) voor Agile
  ontwikkelprocessen;
 • Een set Building Blocks om een eigen testmethode
  te maken;
 • De info en testaanpak uit TMap® Next die met
  name in waterval projecten het beste tot zijn recht komt.

Welke TMap Cursus?

Welke TMap Cursus u of uw mensen nodig hebben hangt af van wat uw behoefte is. De Praegus Academy beidt de volgende TMap Cursussen aan:

 • TMap® Suite Test Engineer. Deze cursus bereidt u
  voor op het TMap® Suite Test Engineer examen en focust zich vooral op
  testuitvoering en testtechnieken
 • TMap® Suite Test Master Deze cursus bereidt u
  voor op het TMap® Suite Test Master examen en focust zicht vooral op
  testmanagement, testplanning en de ondersteunende processen.

In deze cursussen ligt de focus op TMap® Next en de onderwerpen die in de trainingen worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

 

TMap Cursus doen?

Wilt u of willen mensen in uw organisatie een TMap Cursus gaan doen? Dan is de Praegus Academy hier de aangewezen partner voor. Zij
kunnen u vertellen welke cursus het beste aansluit bij de behoefte van u of uw
organisatie. Daarnaast wordt de cursus gegeven door een ervaren trainer welke naast zijn didactische vaardigheden beschikt over veel praktijkervaring beschikt. Bent u geïnteresseerd in een TMap Cursus neem dan contact op met onze Praegus Academy.