TMap Cursus

Bent u of zijn mensen binnen uw organisatie geïnteresseerd in een TMap cursus? Dan bent u bij de Praegus Academy aan het juiste adres. De
TMap cursussen leren u testen volgens de TMap® Suite. De TMap® Suite is binnen de Benelux het framework wat gebruikt wordt om effectief, efficiënt en gestructureerd te kunnen testen. De TMap® Suite is de volgende versie van de TMap testmethodiek en bevat:

 • TMap® Human Driven (HD) voor Agile
  ontwikkelprocessen;
 • Een set Building Blocks om een eigen testmethode
  te maken;
 • De info en testaanpak uit TMap® Next die met
  name in waterval projecten het beste tot zijn recht komt.

Welke TMap Cursus?

Welke TMap Cursus u of uw mensen nodig hebben hangt af van wat uw behoefte is. De Praegus Academy beidt de volgende TMap Cursussen aan:

 • TMap® Suite Test Engineer. Deze cursus bereidt u
  voor op het TMap® Suite Test Engineer examen en focust zich vooral op
  testuitvoering en testtechnieken
 • TMap® Suite Test Master Deze cursus bereidt u
  voor op het TMap® Suite Test Master examen en focust zicht vooral op
  testmanagement, testplanning en de ondersteunende processen.

In deze cursussen ligt de focus op TMap® Next en de onderwerpen die in de trainingen worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

TMap Cursus doen?

Wilt u of willen mensen in uw organisatie een TMap Cursus gaan doen? Dan is de Praegus Academy hier de aangewezen partner voor. Zij
kunnen u vertellen welke cursus het beste aansluit bij de behoefte van u of uw
organisatie. Daarnaast wordt de cursus gegeven door een ervaren trainer welke naast zijn didactische vaardigheden beschikt over veel praktijkervaring beschikt. Bent u geïnteresseerd in een TMap Cursus neem dan contact op met onze Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.