TMap Next Cursus

Als u of iemand binnen uw organisatie een TMap Next cursus wilt volgen om de volgende stap te zetten binnen het testvak bent u bij de Praegus Academy op de juiste plaats. Door middel van de TMap Next cursussen die de Praegus Academy in zijn portfolio heeft leert u testen op basis van de TMap® Suite. Binnen de Benelux is de TMap® Suite is binnen de Benelux het framework dat voor effectief, efficiënt en gestructureerd testen gebruikt wordt.  De TMap Suite is een doorontwikkeling van de TMap testmethodiek en bestaat uit de volgenden onderwerpen.

  • Hoe verlopen volgen TMap® Human Driven de Agile ontwikkelprocessen?
  • Welke set van Building Block biedt TMap® om een eigen testmethode op te stellen?
  • De informatie en de testaanpak uit TMap® welke in voornamelijk waterval projecten gebruikt wordt.

Welke TMap Next Cursus?

Welke TMap Next Cursus uit het portfolio van de Praegus Academy voor u of uw mensen geschikt is hangt van uw behoeften en verwachtingen af. Het portfolio van de Praegus Academy bevat de volgende TMap Next Cursussen:

  • De TMap® Suite Test Engineer cursus. Hiermee bereidt u zich voor op het TMap® Suite Test Engineer examen. Deze cursus en examen focust zich vooral op testuitvoering en testtechnieken
  • De TMap® Suite Test Master cursus. Hiermee bereidt u zich voor op het TMap® Suite Test Master examen. Deze cursus en examen focust zicht vooral op testmanagement, testplanning en de ondersteunende processen.

Beide cursussen focussen zich op TMap® Next. Wat in de cursussen wordt behandeld sluit aan op de exameneisen die gelden voor die cursus.

TMap Next Cursus volgen?

Overweegt u of iemand binnen uw organisatie een TMap Next Cursus te volgen? Dan heeft de Praegus Academy de juiste cursussen in zijn portfolio. Mocht u twijfelen welke cursus aansluit bij uw behoeften, neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy. Zij kunnen u adviseren welke cursus het beste aansluit bij uw wensen.