TMap Next Cursus

Als jij of iemand binnen jouw organisatie een TMap Next cursus wilt volgen om de volgende stap te zetten binnen het testvak ben je bij de Praegus Academy op de juiste plaats. Door middel van de TMAP® opleidingendie de Praegus Academy in zijn portfolio heeft leer je testen op basis van de TMap® methode, welke het internationale framework is voor effectief, efficiënt en gestructureerd testen.  De huidige  TMAP® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen

Welke TMap Next Cursus?

Welke TMap Next Cursus uit het portfolio van de Praegus Academy voor jou of jouw mensen geschikt is hangt van de behoeften en verwachtingen af. Het portfolio van de Praegus Academy bevat de volgende TMAP® opleidingen:

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.
    Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.e ondersteunende processen.

Beide cursussen bevatten de methodiek van TMap® Next, die in de huidige wereld van het software testen worden toegepast. Wat in de opleidingenwordt behandeld sluit aan op de exameneisen die gelden voor die cursus.

TMap Next Cursus volgen?

Overweeg jij of iemand binnen jouw organisatie een TMap Next Cursus te volgen? Dan heeft de Praegus Academy de juiste cursussen in zijn portfolio. Mocht je twijfelen welke cursus aansluit bij je behoeften, neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy. Zij kunnen je adviseren welke cursus het beste aansluit bij jouw wensen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.