TMap Suite Test Master training

Ben je geïnteresseerd in de training TMap Suite Test Master? Dan ben je bij de Praegus Academy op de juiste plek! De portfolio van de Praegus Academy bevat de meest recente TMAP® trainingen. De huidige  TMAP® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen.

De TMap Suite Test Master training is een verdieping van onze TMap Suite Test Engineer training. Deze ‘master’ training is geschikt voor iedere professional die zijn of haar kennis van het testvak verder wil verbreden en verdiepen. De belangrijkste onderwerpen die tijdens deze training behandeld worden zijn het managen van de overall testactiviteiten, testvariëteiten en de ondersteunende processen. 

Welke TMAP® voor jou of iemand uit jouw organisatie geschikt is hangt af van jouw wensen en behoeften. Het portfolio van de Praegus Academy bevat de volgende TMAP® opleidingen:

Inhoud van de training

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.
    Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

De TMAP Organizing built-in quality at scale training komt qua inhoud het best overeen met de TMap Suite Test Master training. Let hierbij wel op dat de rol Test Master of Test Manager in de huidige TMAP® niet wordt erkent.

Tijdens beide trainingen worden er op verschillende momenten een proefexamen afgenomen. De resultaten van de examens neemt de trainer met je door. Naast de proefexamens wordt er tijdens de training ook gebruik gemaakt van praktische oefeningen. De combinatie van praktijk en theorie zorgt voor de perfecte voorbereiding voor het échte examen.

Het felbegeerde certificaat behalen?

Heb je interesse in het behalen van het TMap Suite Test Master Certificaat? Dan ben je bij de Praegus Academy aan het juiste adres. De meest recente TMAP® training is via de Praegus Academy te volgen. De training wordt gegeven door een ervaren en geaccrediteerde docent welke naast zijn didactische vaardigheden over de nodige praktijkervaring beschikt. Dit stelt de docent in staat om de theorie te vertalen naar de praktijk en omgekeerd. Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van deze training en het behalen van dit certificaat, neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.