De TMap Suite Test Master training is een verdieping van onze TMap Suite Test Engineer training. Deze ‘master’ training is geschikt voor iedere professional die zijn of haar kennis van het testvak verder wil verbreden en verdiepen. De belangrijkste onderwerpen die tijdens deze training behandeld worden zijn het managen van de overall testactiviteiten, testvariëteiten en de ondersteunende processen. De training is gebaseerd op de TMap® suite en behandelt de TMap HD-elementen, die voor test masters relevant zijn. Daarnaast gaat de training in op de TMap® quality / human driven aanpak.

Inhoud van de training

Tijdens de TMap Suite Test Master Training behandelen we de volgende onderdelen:
  • De aspecten van Business driven testmanagement;
  • De mastertestplanning en beheer en managen van het totale testproces;
  • De verschillende managementfasen van acceptatietesten en systeemtesten;
  • Ontwikkeltesten;
  • De ondersteunende processen van het testproces;
  • De andere aspecten van het beheren van het complete testproces.
Tijdens de TMap Suite Test Master training wordt er op verschillende momenten een proefexamen afgenomen. De resultaten van de examens neemt de trainer met u door. Naast de proefexamens wordt er tijdens de training ook gebruik gemaakt van praktische oefeningen. De combinatie van praktijk en theorie zorgt voor de perfecte voorbereiding voor het échte examen.

Het felbegeerde certificaat behalen?

Heeft u interesse in het behalen van het TMap Suite Test Master Certificaat? Dan bent u bij de Praegus Academy aan het juiste adres. De TMap Suite Test Master training is via de Praegus Academy te volgen. De training wordt gegeven door een ervaren docent welke naast zijn didactische vaardigheden over de nodige praktijkervaring beschikt. Dit stelt de docent in staat om de theorie te vertalen naar de praktijk en omgekeerd. Mocht u geïnteresseerd zijn in het volgen van deze training en het behalen van dit certificaat, neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy.