TMap® Suite Test Master

 

Deze driedaagse cursus bereidt de deelnemers voor op het TMap® Suite Test Master examen. TMap® Suite is het gevolg van het door ontwikkelen van de TMap® testmethodiek en bevat drie onderdelen: TMap® HD (Human Driven) voor Agile ontwikkelprocessen, als 2e een set Building Blocks om eventueel een eigen testmethode te maken en de informatie uit TMap® Next die met name in waterval projecten het beste tot haar recht komt.

In deze cursus ligt de focus op TMap® Next, de onderwerpen die in de training TMap® Suite Test Master  worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

Doelgroep: Testmanagers, Testcoördinatoren, testconsultants en testadviseurs, maar ook projectmanagers die incidenteel de rol van testmanager vervullen binnen een project.

Voorkennis: Kennis van TMap® Next is een must. Ervaring met testen en test coördinatie is een pré.

Programma: De belangrijkste onderwerpen die in deze drie dagen aan bod komen zijn:

  • Business driven testmanagement;
  • Mastertestplanning en beheer van het totale testproces;
  • Managementfasen van acceptatietesten en systeemtesten;
  • Ontwikkeltesten;
  • Ondersteunende processen;
  • En de overige aspecten van het beheren van het totale testproces.

Resultaat: Na afloop van deze training hebben de deelnemers kennis van de onderwerpen die in het examen aan bod komen, waaronder de mastertestplanning, de managementfasen en de ondersteunende processen.

Cursus/materiaal: Deelnemers aan deze cursus krijgen het Nederlandstalige TMap® Next boek. Het meenemen van een laptop/tablet is niet noodzakelijk.

Aantal dagen: 3 dagen.

Prijs:  € 1970,- (excl. BTW en examen, incl. cursusmateriaal, TMap boek en catering)

 

Deze training wordt in licentie van IT Management Group gegeven in samenwerking met onze partner Ammerlaan.