TMap® Suite Test Master

Deze driedaagse cursus bereidt de deelnemers voor op het TMap® Suite Test Master examen. TMap® Suite is het gevolg van het door ontwikkelen van de TMap® testmethodiek en bevat drie onderdelen: TMap® HD (Human Driven) voor Agile ontwikkelprocessen, als 2e een set Building Blocks om eventueel een eigen testmethode te maken en de informatie uit TMap® Next die met name in waterval projecten het beste tot haar recht komt.

In deze cursus ligt de focus op TMap® Next, de onderwerpen die in de training TMap® Suite Test Master  worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

Doelgroep: Testmanagers, Testcoördinatoren, testconsultants en testadviseurs, maar ook projectmanagers die incidenteel de rol van testmanager vervullen binnen een project.

Voorkennis: Kennis van TMap® Next is een must. Ervaring met testen en test coördinatie is een pré.

Programma: De belangrijkste onderwerpen die in deze drie dagen aan bod komen zijn:

  • Business driven testmanagement;
  • Mastertestplanning en beheer van het totale testproces;
  • Managementfasen van acceptatietesten en systeemtesten;
  • Ontwikkeltesten;
  • Ondersteunende processen;
  • En de overige aspecten van het beheren van het totale testproces.

Resultaat: Na afloop van deze training hebben de deelnemers kennis van de onderwerpen die in het examen aan bod komen, waaronder de mastertestplanning, de managementfasen en de ondersteunende processen.

Cursus/materiaal: Deelnemers aan deze cursus krijgen het Nederlandstalige TMap® Next boek. Het meenemen van een laptop/tablet is niet noodzakelijk.

Aantal dagen: 3 dagen.

Prijs:  € 1970,- (excl. BTW en examen, incl. cursusmateriaal, TMap boek en catering)

Deze training wordt in licentie van IT Management Group gegeven in samenwerking met onze partner Ammerlaan.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.