Training JMeter

Tijdens de training JMeter leert u hoe u de tool JMeter kunt inzetten bij het uitvoeren van een performance test. Deze open source tool is ontworpen om load, performance en stresstesten uit te voeren. Hiermee krijgt u inzicht in de stabiliteit en weerbaarheid van uw website of applicatie.

Praegus Academy neemt u stapsgewijs mee door de functionaliteiten van deze tool. Zo beginnen we eerst met de basis en het configureren van JMeter, om daarna een performance test uit te kunnen voeren. Na afloop van de performance test nemen we de resultaten door en bekijken we welke lessen hieruit op te maken zijn.

Programma van de training

Het programma van de JMeter training bestaat uit:

  • Introductie van de tool JMeter
  • Configureren van JMeter
  • Het opnemen van JMeter scripts
  • Uitleg over correlaties binnen de tool
  • Uitleg omtrent wachttijden
  • Uitvoeren van een performance test in JMeter
  • Analyse van de resultaten

Na afloop van de training heeft u begrip van wat er nodig is voor het configureren, opzetten en uitvoeren van performance testen met JMeter. Als u deze training wilt volgen heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Kennis van- en ervaring met testen is een pre, net zoals programeer- en scriptervaring.

Training JMeter volgen?

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een JMeter training? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts van de Praegus Academy. Zij kunnen u precies vertellen welke training het beste aansluit bij uw behoeften en wensen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.