We doen Agile en nu?

Scrum en Agile werken is niet zozeer een aanpak, maar eerder een filosofie. Waarbij we afscheid nemen van het traditionele blauwdruk denken. Het betreft een manier van werken die voor allerlei soorten veranderingen en projecten toepasbaar is. 

Het is de filosofie van ‘see-feel-change’ oftewel leren door doen. Anders geformuleerd: Beter al doende met kleine stapjes succes boeken dan na veel werk het systeem implementeren en falen. 

Deze workshop helpt je met het zetten van de vervolgstappen nadat jij of je organisatie de eerste stappen hebt gezet op het pad van werken met Scrum en Agile. Deze workshop zal interactief zijn waardoor er ook veel ruimte is om de uitdagingen waar je zelf tegen aanloopt te bespreken. 

Doelgroep: Iedereen Scrum en Agile werkt en verdere stappen wil maken om effectiever en efficiënter met Scrum en Agile te kunnen werken binnen de eigen organisatie. 

Voorkennis: Geen. 

Programma: 

  • Het Scrum Framework; 
  • Status van Scrum / Agile werken in eigen omgeving; 
  • Valkuilen en handvatten; 
  • Afronding en discussie. 

Resultaat:  Na deze workshop heb je handvaten om verdere stappen te zetten om je organisatie nog effectiever te laten werken met Agile en Scrum. 

Cursus/materiaal: Geen. 

Duur:  4 uur. 

Prijs:  € 295,- (excl. BTW, incl. lesmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.