Werken bij Praegus

Onze succesformule voor lekker werken

Naast vriendschap, werken we volgens de drie-eenheid: vrijheid-verantwoordelijkheid-vertrouwen. Deze drie elementen werken als communicerende vaten. Ze hebben onlosmakelijk invloed op elkaar. Én invloed op ieders succes. Werken bij Praegus betekent dan ook, dat je naast veel eigen verantwoordelijkheid zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Zo kan je je bij ons ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak. Daarvoor krijg je ook maar liefst 8 ontwikkeldagen per jaar tot je beschikking, die je naar eigen inzicht kan besteden. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons nooit alleen voor.

Daarnaast werken we volgens dezelfde waarden:

  • Professioneel. Dus: wat we doen, doen we top.

Wij zijn allemaal beroepstesters, met flink wat testkilometers op de teller. We zijn gek op ons vak en we weten als geen ander waar we mee bezig zijn, namelijk: andermans zaken. Vandaar dat we er zo zorgvuldig aan werken. Met top automatisering als resultaat. Gegarandeerd!

  • Betrokken. Dat betekent dat we graag soepel samenwerken.

Wij denken graag mee en werken met plezier samen met onze opdrachtgevers. We willen alle ins en outs van het testproject begrijpen en we signaleren proactief de verbeter- en knelpunten. Want elk testproject is ons testproject. Dat betekent dat we werken met compassie. Vandaar de subtitel in ons beeldmerk: Intelligent Compassionate Testing.

  • Innovatief. Oftewel, creatief vooruitkijken.

De ontwikkelingen in de ICT-branche gaan super snel. Maar wij gaan sneller! We kijken ver vooruit en spelen op tijd in op de trends in de markt. Zo hebben we allang nieuwe, intelligente oplossingen en betere producten up & running, zodra veranderingen zich aandienen.

Praegustatoren aan het woord

Als Praegustatoren maken wij samen het bedrijf en onze cultuur. We vinden het belangrijk elkaar te helpen, beter te maken en vooral samen plezier te hebben. We zijn oprecht een vriendenteam. Wil jij weten waarom onze collega’s het zo prettig vinden om te werken in dit team? Klik dan op hun namen en lees het zelf.

Word jij onze nieuwe vriend?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde testvrienden. Heb jij ervaring als testprofessional en beschik je naast een gezond doorzettingsvermogen en leergierigheid over een afgeronde HBO/WO opleiding (of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau)? Heb je bovendien talent om open en positief samen te werken en de wens om ook onderdeel van dit vriendenteam te worden? Laat het ons weten en vul hieronder je gegevens in!

Je kan ons ook bereiken op werkenbij@praegus.nl

Bekijk ‘Het Praegus Vriendenboek’ voor een impressie van ons ‘Vriendenteam’.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.