Agile Tester

Ben jij de volgende Praegustator?

Wat er straks op jouw visitekaartje staat, bepaal jij zelf. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt welke auto, bus, tram, trein, fiets je rijdt en welke laptop je kiest. Je bureaustoel staat klaar in ons pand op een heus landgoed, maar die ruil je regelmatig in voor een bureaustoel bij een van onze klanten. Welkom bij Praegus, hét testconsultancyhuis.

Wij zijn de Praegustatoren. Maar wat doe je als Praegustator? Ook dat bepaal jij. Jij beslist zelf welke (test)tools je gebruikt en hoe we met elkaar de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen. Je helpt mee innoveren en onze ideeën door te ontwikkelen. Alle vrijheid die je zoekt in je werk, maar er is wel 1 regel, ‘the boyscout rule’:

“Always leave the campground cleaner than you found it.”

Dan verder over jou: Wie en wat ben je?

Je bent lastig. Of eigenlijk trigger je anderen om na te denken over waarom we dingen doen zoals we ze doen. Je bent altijd op zoek naar verbetering. Tegen jou wordt gezegd: “Wat stel jij veel (waarom) vragen!”. Maar jij weet dat er altijd ruimte is voor verbetering en daarom blijf jij de vragen stellen. Je bent ook allergisch voor de zin: “ zo doen we dat nu eenmaal”. Als het antwoord “zo doen we dat nu eenmaal” is, dan weet jij dat je écht iets bij kunt dragen.

Je hebt helikopterview. In hoog tempo leer je over de omgeving waarin gebouwd wordt en je haalt feilloos de kern eruit. Je kijkt niet alleen of de applicatie goed gebouwd is, maar ook of we de goede applicatie aan het bouwen zijn. Als geen ander weet jij de juiste personen op het juiste moment aan te haken.

Je bent pragmatisch. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Weinig documentatie? Geen probleem, je weet de informatie op te halen bij de juiste personen. Business en IT zijn voor jou onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met jouw expertise weet je voor beiden de juiste prioriteiten te stellen en als je opdracht bijna ten einde loopt, weet iedereen binnen de organisatie wat gestructureerd werken is.

Je bent betrouwbaar en hulpvaardig. Dit klinkt misschien wat standaard, maar toch is het zo: je helpt en adviseert onze opdrachtgevers (zoals Schiphol, Airmiles en ING en vele anderen: https://praegus.nl/opdrachtgevers/) om uiteindelijk jezelf overbodig te maken. Door in de schoenen van de klant te gaan staan, weet je exact wat de klant nodig heeft. Ook als team ondersteunen we elkaar. Bij ons staat niemand er alleen voor.

Je hebt lef. Ofwel: je steekt je hoofd het liefst boven het maaiveld uit, meldt je kritische noot en bent niet bang voor techniek. Ook houd je wel van wat gekkigheid op z’n tijd!

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Jouw auto van de zaak parkeer je trouwens gewoon gratis en voor de deur.

Het moge duidelijk zijn. Een job als ‘Praegustator’ biedt veel vrijheid. Omdat we werken om te leven, en niet andersom is er flexibiliteit rondom werktijden en werkplek. En er is meer:

  • Direct een vast contract op zak.
  • Een goed salaris dat met je meegroeit.
  • 8 dagen per jaar om jezelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om training (extern of inhouse bij onze eigen Academy), kennis opdoen van een tool, een beurs bezoeken of een event bijwonen. Zowel de dagen als de kosten worden vergoed.
  • Meedelen in de winst. Dit kan oplopen tot 15% van je bruto jaarsalaris. We werken er met z’n allen hard voor.
  • Een ‘open deuren’-beleid. Sowieso, maar de deur gaat zeker wagenwijd open als jij jouw briljante ideeën wil delen.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een mobiliteitsvergoeding die je vrij mag besteden. Kies je voor een auto? Dan heb je geen eigen bijdrage voor privégebruik en tanken in het buitenland wordt, ook tijdens vakanties, vergoed.
  • Budget voor een vrije laptop-keuze en telefoon.
  • heb je een studieschuld bij je huidige werkgever? In de meeste gevallen nemen we die over.
  • 26 vrije dagen. En, hoe langer je in dienst bent hoe meer vrije dagen je opbouwt.
Heb jij het lef?

Om jouw innovatieve ideeën te delen, te profiteren van veel vrijheid en mee te groeien met ons ambitieuze team? Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Vragen over het versterken van Praegus? Contact onze Marcel op 06-53914778 of mail naar werkenbij@praegus.nl.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.