Performance Tester

Ben jij de volgende Praegustator? Lees hier verder…

Wat er straks op jouw visitekaartje staat, bepaal jij zelf. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt welke auto, bus, tram, trein, fiets je rijdt en welke laptop je kiest. Je bureaustoel staat klaar in ons pand op een heus landgoed, maar die ruil je regelmatig in voor een bureaustoel bij een van onze klanten. Welkom bij Praegus, hét testconsultancyhuis.

Wij zijn de Praegustatoren. Maar wat doe je als Praegustator? Ook dat bepaal jij. Jij beslist zelf welke (test)tools je gebruikt en hoe we met elkaar de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen. Je helpt mee innoveren en onze ideeën door te ontwikkelen. Alle vrijheid die je zoekt in je werk, maar er is wel 1 regel, ‘the boyscout rule’:

“Always leave the campground cleaner than you found it.”

DAN VERDER OVER JOU: WÍÉ EN WÁT BEN JE?
Je bent ongeduldig. Of eigenlijk begrijp je, dat een gebruiker afhaakt als het systeem te langzaam is. Jouw werk begint natuurlijk lang voordat de gebruiker de kans krijgt ontevreden te worden. Zodra je de pen van de software architect iets op papier hoort zetten, ben je er als de kippen bij om te checken of hij geen flatgebouw probeert te bouwen op de fundering van een tuinhuisje.

Je bent technisch. Of je nu praat met een architect, ontwikkelaar of een systeembeheerder; jij begrijpt wat ze zeggen en belangrijker nog; wat ze doen. Natuurlijk kun je scripten en een beetje programmeren, dat lijkt ons logisch.

Je bent specialist. Je maakt requirements helder, meetbaar en je vertaalt ze feilloos naar een effectieve teststrategie. Je bent in staat om, los van de gekozen technieken en tools (zoals JMeter, Gatling, Loadrunner of Stormrunner), een betrouwbare performancetest uit te voeren en te analyseren. Dit doe je onder meer in een Delivery Pipeline (Jenkins) binnen het DevOps proces. Om goed te blijven in je vak, vind je het belangrijk om kennis op te blijven doen en dit te delen met je collega’s.

Je bent analytisch. Je stelt niet alleen vast dat er een probleem is, maar je weet ook waar het probleem zich bevindt en vervolgens weet je het op de juiste wijze te communiceren. Je denkt in patronen en als je iets niet zeker weet dan schakel je de collega-Praegustator in die waarschijnlijk het antwoord wel weet.

Je bent betrouwbaar en hulpvaardig. Dit klinkt misschien wat standaard, maar toch is het zo: je helpt en adviseert onze opdrachtgevers (zoals Schiphol, Airmiles en ING en vele anderen: https://praegus.nl/opdrachtgevers/) om uiteindelijk jezelf overbodig te maken. Door in de schoenen van de klant te gaan staan, weet je exact wat de klant nodig heeft. Ook als team ondersteunen we elkaar. Bij ons staat niemand er alleen voor.

Je hebt lef. Ofwel: je steekt je hoofd het liefst boven het maaiveld uit, meldt je kritische noot en bent niet bang voor techniek. Ook houd je wel van wat gekkigheid op z’n tijd!

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Jouw auto van de zaak parkeer je trouwens gewoon gratis en voor de deur.

Het moge duidelijk zijn. Een job als ‘Praegustator’ biedt veel vrijheid. Omdat we werken om te leven, en niet andersom is er flexibiliteit rondom werktijden en werkplek. En er is meer:

  • een goed salaris dat met je meegroeit.
  • direct een vast contract op zak.
  • 8 dagen per jaar om jezelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om training (extern of inhouse bij onze eigen Academy), kennis opdoen van een tool, een beurs bezoeken of een event bijwonen. Zowel de dagen als de kosten worden vergoed.
  • meedelen in de winst. Dit kan oplopen tot 15% van je bruto jaarsalaris. We werken er met z’n allen hard voor.
  • een opendeurenbeleid. Sowieso, maar de deur gaat zeker wagenwijd open als jij jouw briljante ideeën wil delen.
  • een goede pensioenregeling.
  • een mobiliteitsvergoeding die je vrij mag besteden. Kies je voor een auto? Dan heb je geen eigen bijdrage voor privégebruik en tanken in het buitenland wordt, ook tijdens vakanties, vergoed.
  • budget voor een vrije laptopkeuze en telefoon.
  • heb je een studieschuld bij je huidige werkgever? In de meeste gevallen nemen we die over.
  • 26 vrije dagen. En, hoe langer je in dienst bent hoe meer vrije dagen je opbouwt.

Heb jij het lef? Om jouw innovatieve ideeën te delen, te profiteren van veel vrijheid en mee te groeien met ons ambitieuze team? Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Vragen over het versterken van Praegus? Contact onze Marcel op 06-53914778 of mail naar werkenbij@praegus.nl.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.