Testspecialist testautomatisering

Ben jij de volgende Praegustator?

Wat er straks op jouw visitekaartje staat, bepaal jij zelf. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt welke auto, bus, tram, trein, fiets je rijdt en welke laptop je kiest. Je bureaustoel staat klaar in ons pand op een heus landgoed, maar die ruil je regelmatig in voor een bureaustoel bij een van onze klanten. Welkom bij Praegus, hét testconsultancyhuis.

Wij zijn de Praegustatoren. Maar wat doe je als Praegustator? Ook dat bepaal jij. Jij beslist zelf welke (test)tools je gebruikt en hoe we met elkaar de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen. Je helpt mee innoveren en onze ideeën door te ontwikkelen. Alle vrijheid die je zoekt in je werk, maar er is wel 1 regel, ‘the boyscout rule’:

“Always leave the campground cleaner than you found it.”

Dan verder over jou: Wie en wat ben je?

Je bent lui. Of eigenlijk ben je absoluut wars van 2 keer hetzelfde doen. Zodra je dat ook maar ziet aankomen, automatiseer je. Tijd verdoen aan ‘oplossingen verzinnen voor niet bestaande problemen’ doe je niet.

Je bent creatief. Onder het mom ‘je vindt het wiel niet opnieuw uit’, ga je natuurlijk je collega’s af of zij de oplossing voor het probleem niet al gevonden hebben. Is dit niet het geval? Dan duik je, alleen of met diezelfde collega’s, ons laboratorium in om iets te creëren waardoor we voorop blijven lopen.

Je bent expert. De meest complexe specificaties vertaal je feilloos naar een effectieve teststrategie. En je kan automatiseren, los van allerlei tools (zoals Selenium, Cucumber, Protractor, Cypress, Fitnesse en SoapUI) of frameworks (Java, Javascript en .Net), snap je hoe je testautomatisering inzet in bijvoorbeeld een DevOps proces. Om goed te blijven in het vak, vind je het belangrijk om kennis op te blijven doen en dit te delen met je collega’s.

Je bent betrouwbaar en hulpvaardig. Dit klinkt misschien wat standaard, maar toch is het zo: je helpt en adviseert onze opdrachtgevers (zoals Schiphol, Airmiles en ING en vele anderen: https://praegus.nl/opdrachtgevers/) om uiteindelijk jezelf overbodig te maken. Door in de schoenen van de klant te gaan staan, weet je exact wat de klant nodig heeft. Ook als team ondersteunen we elkaar. Bij ons staat niemand er alleen voor.

Je hebt lef. Ofwel: je steekt je hoofd het liefst boven het maaiveld uit, meldt je kritische noot en bent niet bang voor techniek. Ook houd je wel van wat gekkigheid op z’n tijd!

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Jouw auto van de zaak parkeer je trouwens gewoon gratis en voor de deur.

Het moge duidelijk zijn. Een job als ‘Praegustator’ biedt veel vrijheid. Omdat we werken om te leven, en niet andersom is er flexibiliteit rondom werktijden en werkplek. En er is meer:

  • Direct een vast contract op zak.
  • Een goed salaris dat met je meegroeit.
  • 8 dagen per jaar om jezelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om training (extern of inhouse bij onze eigen Academy), kennis opdoen van een tool, een beurs bezoeken of een event bijwonen. Zowel de dagen als de kosten worden vergoed.
  • Meedelen in de winst. Dit kan oplopen tot 15% van je bruto jaarsalaris. We werken er met z’n allen hard voor.
  • Een ‘open deuren’-beleid. Sowieso, maar de deur gaat zeker wagenwijd open als jij jouw briljante ideeën wil delen.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een mobiliteitsvergoeding die je vrij mag besteden. Kies je voor een auto? Dan heb je geen eigen bijdrage voor privégebruik en tanken in het buitenland wordt, ook tijdens vakanties, vergoed.
  • Budget voor een vrije laptop-keuze en telefoon.
  • heb je een studieschuld bij je huidige werkgever? In de meeste gevallen nemen we die over.
  • 26 vrije dagen. En, hoe langer je in dienst bent hoe meer vrije dagen je opbouwt.
Heb jij het lef?

Om jouw innovatieve ideeën te delen, te profiteren van veel vrijheid en mee te groeien met ons ambitieuze team? Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Vragen over het versterken van Praegus? Neem gerust contact met ons op!
Of solliciteer direct middels het onderstaande formulier.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.