TMAP® High-performance quality engineering (PERF)

Met deze driedaagse cursus biedt Praegus Academy jou de kans om je voor te bereiden op  het behalen van het TMAP® High-performance quality engineering examen en certificaat. Deze training, volledig gebaseerd op TMAP®, heeft als doel om deelnemers praktische kennis over de kwaliteitswerkzaamheden binnen een DevOps team bij te brengen. Voor dit examen is geen certificering vereist, maar wel wordt het certificaat TMAP® Quality for cross-functional teams sterk aangeraden.

Deze TMAP® cursus ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan “built-in quality” binnen een DevOps team die verder gaat dan testen alleen. Het uitvoeren van operationele QA- en testacitiviteiten vereist kwaliteitsbewustzijn binnen het gehele IT delivery team, zoals de business (specificeren met voorbeelden), developer (code architectuur), tester (testontwerptechnieken toepassen op Risico gebaseerd testen) en operations (verifiëren van infrastructuur). Deze onderwerpen bieden een grondige introductie tot kwaliteitswerkzaamheden binnen een DevOps team en bereiden de deelnemers voor op het officiële TMAP® high-performance quality engineering examen.

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Urenschema

Dinsdag 10 december

9:30 - 16:30

Woensdag 11 december

9:30 - 16:30

Donderdag 12 december

9:30 - 16:30

Inschrijven

Form/ticket icon icon
TMAP® High-performance quality engineering (PERF)
excl. BTW
Form/up small icon icon Form/down small icon icon
Available Tickets: 5

Schrijf je nu in voor de opleiding

Het "TMAP® High-performance quality engineering (PERF)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

dec 10 - 12 2024

Tijd

9:30 am - 4:30 pm

Kosten

€1.299,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online

Organisator

Praegus Academy
Telefoon
+31(0)85 130 5977
Email
academy@praegus.nl
INSCHRIJVEN
QR code