Cursus Software tester

 

Wanneer personen of organisaties zich willen specialiseren als software tester dan krijgen wij vaak de vraag: ‘Welke cursus of training kan ik het beste volgen?’ Een logische vraag, gezien het grote aantal cursussen die beschikbaar zijn. Software testen kent vele aspecten en specialisaties. Naast cursussen die zich richten op deze specialisaties, zijn er ook algemene testcertificeringsopleidingen. Deze opleidingen zijn een goed startpunt voordat u zich verder kunt gaan specialiseren. Na de opleidingen kunt u dan de gewenste cursus voor de door u gewenste specialisatie volgen.

Welke cursussen zijn er?

Bij de Praegus Academy kunt u verschillende cursussen volgen. Wat algemene testcertificeringsopleidingen betreft biedt de Praegus Academy de volgende cursussen aan:

  • TMap
  • ISTQB Foundation
  • ISTQB Advanced

Wat specialisaties betreft zijn de volgende cursussen de meest populaire:

  • Performance Testen;
  • Test Automatisering;
  • Agile en DevOps;

Daarnaast biedt de Praegus Academy ook cursussen aan voor specifieke onderwerpen zoals Privacy Awareness, Security: OWASP top 10 in de praktijk, kickstarts en Debuggen voor testers. Dit zijn korte cursussen waarmee u in een korte tijd, op interactieve wijze op weg wordt geholpen met een specifiek onderwerp.

Geïnteresseerd in een cursus?

Bent u geïnteresseerd in een van de cursussen of wilt u meer informatie of de opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij kunnen u precies vertellen welke training of cursus aansluit bij uw wensen. Mochten de standaard trainingen niet aansluiten, dan is er altijd de mogelijkheid tot een maatwerktraining.