Cursus TMap Next

 

Overweegt u of iemand anders binnen uw organisatie om een cursus TMap Next te volgen dan bent u bij de Praegus Academy op de juiste plek. Een cursus TMap Next helpt u met het zetten van de volgende stap binnen het vakgebied testen. Door middel van de TMap Next cursussen die de Praegus Academy aanbiedt leert u testen op basis van de TMap® Suite.  De TMap suite is het framework binnen de Benelux als het gaat om effectief, efficiënt en gestructureerd testen.  De TMap Suite ontstaan uit de TMap testmethodiek en is hier een door ontwikkeling van. De TMap Suite bestaat uit de volgenden onderwerpen.

  • Hoe verlopen volgens TMap® Human Driven de Agile ontwikkelprocessen?
  • Welke set van Building Block biedt TMap® om een eigen testmethode op te stellen?
  • De informatie en de testaanpak uit TMap® welke in voornamelijk waterval projecten gebruikt wordt.

Welke Cursus TMap Next kan ik volgen?

Welke TMap Next Cursus uit het portfolio van de Praegus Academy relevant voor u of voor iemand binnen uw organisatie is hangt van uw behoeften en verwachtingen af. De Praegus Academy heeft de volgende TMap Next Cursussen in zijn portfolio:

  • De cursus die u voorbereid op het TMap® Suite Test Engineer examen. Deze cursus en examen focust zich vooral op testuitvoering en testtechnieken
  • De cursus die u voorbereid op het TMap® Suite Test Master examen. Deze cursus en examen focust zicht vooral op testmanagement, testplanning en de ondersteunende processen.

Beide cursussen focussen zich op TMap® Next. Wat in deze cursussen wordt behandeld sluit aan op de exameneisen die gelden voor die cursus.

Een Cursus TMap Next volgen?

Wilt u of iemand binnen uw organisatie een Cursus TMap Next volgen? Dan biedt de Praegus Academy hiervoor de juiste cursussen aan.  Als u niet zeker weet welke cursus aansluit bij uw behoeften dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de experts van Praegus Academy. Zij kunnen u helpen die cursus TMap Next te kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.