Cursus TMap Next

Overweeg jij of iemand anders binnen jouw organisatie om een cursus TMap Next te volgen dan ben je bij de Praegus Academy op de juiste plek. Een cursus TMap Next helpt je met het zetten van de volgende stap binnen het vakgebied testen. Door middel van de huidige TMAP® opleidingen die de Praegus Academy aanbiedt leer je testen volgens de TMAP® methode, welke het internationale framework is als het gaat om effectief, efficiënt en gestructureerd testen.  De huidige  TMAPap® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen.

Welke Cursus TMap Next kan ik volgen?

Welke TMap Next Cursus uit het portfolio van de Praegus Academy relevant voor jou of voor iemand binnen jouw organisatie is hangt van de behoeften en verwachtingen af. De Praegus Academy heeft de volgende TMap Next Cursussen in zijn portfolio:

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.
    Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

Beide opleidingen bevatten de methodiek van TMap® Next, die in de huidige wereld van het software testen worden toegepast. Wat in deze opleidingen wordt behandeld sluit aan op de exameneisen die gelden voor die cursus.

Een Cursus TMap Next volgen?

Wil jij of iemand binnen jouw organisatie een Cursus TMap Next volgen? Dan biedt de Praegus Academy hiervoor de juiste cursussen aan.  Als je niet zeker weet welke cursus aansluit bij jouw behoeften dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de experts van Praegus Academy. Zij kunnen je helpen de TMAP® cursus te kiezen die perfect aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.