Cursus TMap

Heb jij of hebben mensen binnen jouw organisatie interesse in een cursus TMAP®? Dan ben je bij de Praegus Academy op de juiste plek. De TMAP® opleidingen die de Praegus Academy aanbiedt leren je testen volgens de TMAP® methode, welke internationaal het framework is om effectief, efficiënt en gestructureerd te kunnen testen.  De huidige TMAP® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen.

Is een cursus TMAP® geschikt voor mij?

Welke TMAP® cursus geschikt is voor jou of de mensen binnen jouw
organisatie hangt af de behoefte die er is. De Praegus Academy heeft de
volgende TMAP® Cursussen in zijn portfolio:

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen..

Deze trainingen richten zich op de TMAP® methodiek en de onderwerpen die in de cursussen worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

Cursus TMAP® volgen?

Denk jij of mensen binnen jouw organisatie eraan om een cursus TMAP® te volgen? Dan ben je bij de Praegus Academy aan het juiste adres. Zij kunnen op basis van jouw behoeften precies vertellen welke cursus het beste aansluit op jouw behoeften. De cursus zal gegeven worden gegeven door een ervaren en geaccrediteerde trainer die behalve zijn didactische vaardigheden de beschikking heeft over een ruime praktijkervaring. Als je geïnteresseerd bent in een cursus TMAP® kun je
vrijblijvend contact opnemen met de Praegus Academy.

Cursus TMap is geschikt voor mij?

Welke Cursus TMap geschikt is voor jou of de mensen binnen jouw organisatie hangt af van de behoefte die er is. De Praegus Academy heeft de volgende TMap Cursussen in zijn portfolio:

  • De training TMap® Suite Test Engineer. Deze training bereidt je voor op het TMap® Suite Test Engineer examen en richt zich voornamelijk op testuitvoering en testtechnieken;
  • De training TMap® Suite Test Master. Deze training bereidt je voor op het TMap® Suite Test Master examen en richt zich vooral op testmanagement, testplanning en de ondersteunende processen.

Deze trainingen richten zich op de TMap® Next methodiek en de onderwerpen die in de cursussen worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen die gelden voor het examen.

Cursus TMap volgen?

Denk jij of mensen binnen jouw organisatie eraan om een cursus TMap te volgen? Dan bent je bij de Praegus Academy aan het juiste adres. Zij kunnen je op basis van uw behoeften precies vertellen welke cursus het beste aansluit jouw behoeften. De cursus zal gegeven worden gegeven door een ervaren
trainer die behalve zijn didactische vaardigheden de beschikking heeft over een ruime praktijkervaring. Als je geïnteresseerd bent in een cursus TMap kun je vrijblijvend contact opnemen met de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.