DevOps Enigineer

 

Wat is DevOps?

DevOps staat voor “development” (Dev) en “operations” (Ops). DevOps is in het leven geroepen om de ontwikkeling en de operaties van software samen te brengen, waarbij de  developer en systeembeheerder functies zijn gecombineerd in één functie.

Wat is een DevOps Engineer?

Een DevOps engineer zorgt ervoor dat alle betrokken onderdelen tijdens de ontwikkeling, integratie en het testen van de software tot aan de publicatie soepel verloopt.

De term ‘DevOps’ komt uit de scrum en agile methode. Deze methodes zorgen ervoor dat ontwikkelteams efficiënter en effectiever te werk gaan. Door functies binnen het ontwikkelteam samen te voegen wordt de kans op fouten sterk gereduceerd.

Wat doet een DevOps Engineer?

De DevOps Engineer zorgt ervoor dat IT-systemen en -processen in gebruik kunnen worden genomen. Hiervoor is de DevOps Engineer al vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelproces.

Door de ontwikkelde software uitvoerig te testen, o.a. door testautomatisering, kan de DevOps Engineer nagaan of de systemen en processen perfect op elkaar aansluiten en de veiligheid van het systeem naar behoren werkt en in orde is.

Meer weten over DevOps en testautomatisering?
Bekijk hier hoe Praegus jou kan helpen met de inhuur en uitvoering van testautomatisering in jouw organisatie.

Wij zijn er voor jou/Samen zijn we sterker 

Ben jij op zoek naar DevOps die je kunnen helpen? Wil jij testautomatisering in gaan zetten in jouw organisatie en zoek je hulp hoe je dit het beste kan aanpakken?

De DevOps Engineers van Praegus zijn expert op het gebied van testen, met de focus op testautomatisering. Zij staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Of om een keer geheel vrijblijvend te sparren over de voordelen van testautomatisering.

Vacatures DevOps engineer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als DevOps engineer?
Bij Praegus zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.