Software Tester Cursus

Het testen van software vraagt om zeer specifieke kennis en expertise van een tester. Aangezien ‘het testen van software’ veel verschillende specialisaties kent, is het aanbod aan cursussen en trainingen daarom enorm breed.

Als u net begint binnen het vakgebied van software testen, dan kunt u het beste een testcertificeringsopleiding volgen. Hiermee ontwikkeld u een brede basis over wat software testen is en hoe u hiermee aan de slag kan gaan. Daarnaast zijn er ook specifieke cursussen en trainingen beschikbaar voor mensen met affiniteit binnen het vakgebied. Zo zijn er cursussen en trainingen over performance, security en testautomatisering.

Welke cursus kan ik het beste volgen?

Als u een cursus wilt volgen dan bent u bij de Praegus Academy aan het juiste adres. Wij bieden cursussen aan voor de volgende specialisaties:

  • Performance Testen;
  • Test Automatisering;
  • Agile en DevOps;

Naast deze specialisaties heeft de Praegus Academy ook testcertificeringscursussen zoals TMap en ISTQB in het portfolio. Ook hebben wij cursussen voor specifieke onderwerpen zoals Privacy Awareness, Security: OWASP top 10 in de praktijk en Debuggen voor testers. Daarnaast geeft de Praegus Academy ook regelmatig kickstarts. Kickstarts zijn korte cursussen die u op een interactieve wijze op weg helpen.

Geïnteresseerd in een cursus?

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Praegus Academy. Onze experts kunnen u precies vertellen welke cursus het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften. Mochten onze standaard trainingen niet aansluiten, dan bieden we de mogelijkheid tot maatwerktrainingen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.