Training Cucumber

Cucumber is een softwaretool die Behavior-Driven Development (BDD) mogelijk maakt. De tests worden gecreëerd door middel van de ‘Gherkin language’. De Gherkin language is een structuur die ook door mensen zonder technische voorkennis te lezen is.

De Gherkin language structuur ziet er zo uit:

Feature: Order picken

Als een     Order Picker

Ik wil   Ik wil in een keer een order kunnen picken

Zodat    Zodat ik de order direct compleet is.

Scenario: Incomplete
order

Geven     De klant stuurt een order waarvan niet alle producten op voorraad zijn

Wanneer    Order Picker krijgt deze incomplete order.

Dan       Moet een waarschuwing getoond worden

Cucumber trainingen bij Praegus Academy

De Praegus Academy biedt meerdere trainingen aan op het gebied van Cucumber en BDD. Welke training het beste aansluit, hangt af van de programmeertaal die er gebruikt wordt. Zo wordt Cucumber gebruikt bij het schrijven van testen in Gherkin language en BDD in Java. Voor .NET wordt hiervoor de tool SpecFlow gebruikt en voor JavaScript wordt hiervoor de tool Protractor gebruikt. De principes en de werking van de tools zijn hetzelfde: ze maken gebruik van feature files om de testen in te schrijven

Training Cucumber volgen?

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een Cucumber training? Of een van onze andere trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts van de Praegus Academy. Zij adviseren u graag welke training het beste aansluit bij uw behoeften en wensen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.