Training: Lego4Scrum

Scrum is niet zozeer een aanpak, maar eerder een filosofie. Waarbij we afscheid nemen van het traditionele blauwdruk denken. Het betreft een manier van werken die voor allerlei soorten veranderingen en projecten toepasbaar is.

Het is de filosofie van ‘see-feel-change’ oftewel leren door doen. Anders geformuleerd: Beter al doende met kleine stapjes succes boeken dan na veel werk het systeem implementeren en falen.

Met deze workshop komt u in aanraking met de basis van Scrum. Door de unieke aanpak is deze workshop geschikt voor mensen die willen zien hoe Scrum werkt en voor teams die al met Scrum werken, maar hierin willen verbeteren. Door middel van LEGO wakkeren we allerlei creatieve kanten aan die de grenzen van het “binnen de kaders tekenen” doen vervagen.

Tijdens deze workshop krijgt u de basis van Scrum uitgelegd. Hierna wordt de Scrum LEGO game gespeeld. Dit is een game, waarbij een compleet Scrum project wordt nagebootst en waarbij de deelnemers de verschillende Scrum events en artifacts leren door de theorie direct toe te passen.

Deze interactieve workshop is voor jong of oud, beginner of expert. Leuk, leerzaam en zeer interactief.

Doelgroep: Iedereen die op een interactieve manier kennis wil maken met Scrum.

Voorkennis: Geen.

Programma:

  • Uitleg over het Scrum Framework;
  • Toepasbaarheid in eigen omgeving;
  • LEGO game gedeelte;
  • Afronding en discussie.

Resultaat: Deze workshop geeft inzicht in de voordelen van het Scrum framework. Samenwerking en focus staan centraal en het gebruik van LEGO zorgt voor gegarandeerde glimlachen.

Cursus/materiaal: Geen.

Opleidingsduur: De workshop kan naar behoefte in 1 dagdeel of 1 volledige dag worden gegeven. Aangeraden wordt 1 volledige dag om maximaal gebruik te kunnen maken van de interactie en discussie.

Prijs:  € 299,- Dagdeel: 4 uur / € 299,- Of Gehele dag: 9:30 – 17:00 / € 595,- (excl. BTW, incl. lesmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.