Training TMap Test Engineer

Training TMap Test Engineer

Ben jij op zoek naar de  training TMap Test Engineer? Dan ben je bij de Praegus Academy op de juiste plek! Tijdens de meest recente TMAP® training leert men effectief, efficiënt en gestructureerd testen op basis van de TMAP® methode welke het internationale framework is voor testen. De huidige  TMAP® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen. 

Inhoud TMap Test Engineer Training

Welke TMAP® voor jou of iemand uit jouw organisatie geschikt is hangt af van jouw wensen en behoeften. Het portfolio van de Praegus Academy bevat de volgende TMAP® opleidingen:

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.
    Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

De TMAP Quality for cross-functional teams training komt qua inhoud het best overeen met de TMap Suite Test Engineering training.

Beide trainingen bereiden de deelnemers voor op het bijbehorende examen door op tijdens de training op verschillende momenten een proefexamen af te nemen. De resultaten van deze proefexamens worden vervolgens doorgenomen met de docent. Naast de proefexamens worden er tijdens de training ook praktische oefeningen gebruikt ter ondersteuning. Deze combinatie van theorie en praktijk zorgt voor de perfecte voorbereiding op het examen.

TMap Test Engineer Training volgen?

Kortom, ben je geïnteresseerd in het volgen van deze training en het behalen dit certificaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Praegus Academy. Deze training wordt gegeven een zeer ervaren en geaccrediteerde trainer die naast zijn didactische vaardigheden de beschikking heeft over een praktijkervaring. Hierdoor kan de trainer de vertaalslag maken naar de praktijk en omgekeerd. 

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.