TMap Suite Test Engineer

De TMap Suite Test Engineer training is de basistraining voor iedere professional die iets met testen wil gaan doen. Tijdens de meest recente TMAP® training leer je hoe je effectief, efficiënt en gestructureerd kunt testen door gebruik te maken van de TMAP® methode. Deze TMAP® methode is internationaal het framework wat gebruikt wordt om effectief, efficiënt en gestructureerd te kunnen testen.  De huidige  TMAP® trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’, wat weer een doorontwikkeling is van de theorie uit de TMap® Next en TMap® Suite trainingen. 

Inhoud TMap Suite Test Engineer Training.

Welke TMAP® voor jou of iemand uit jouw organisatie geschikt is hangt af van jouw wensen en behoeften. Het portfolio van de Praegus Academy bevat de volgende TMAP® opleidingen:

  • TMAP® Quality for cross-functional teams.
    Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.
  • TMAP® Organizing built-in quality at scale.
    In deze training staat het organiseren van QA & testen centraal dat bestaat uit het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Deze opleiding traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

De TMAP Quality for cross-functional teams training komt qua inhoud het best overeen met de TMap Suite Test Engineering training.

Beide trainingen bereidt de deelnemers voor op het bijbehorende examen door tijdens de training op meerdere momenten een oefenexamen afgenomen. Vervolgens wordt het oefenexamen besproken met de docent. Naast de oefenexamens wordt de training door praktische oefeningen ondersteund. De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een juiste voorbereiding voor het examen.

TMap Suite Test Engineer Certificaat behalen?

Ben je geïnteresseerd in het behalen van het TMap Suite Test Engineer Certificaat? Dan is de Praegus Academy hier voor de aangewezen partner. De meest recente TMAP® training is via de Praegus Academy te volgen. Deze training wordt door een ervaren en geaccrediteerde trainer verzorgd. Deze trainer beschikt zowel over didactische vaardigheden als over ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de trainer praktische situaties vertalen naar de theorie en vice versa. Ben je geïnteresseerd in het behalen van dit certificaat, neem dan vrijblijvend contact op met onze Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.